Programma

09.30 Ontvangst
10.00 Aanvang programma 
10.30

  • Dina Pouryounes is een Iranese vluchteling die zich voor het onderdeel Taekwondo hoopt te plaatsen voor het Vluchtelingenteam voor de Olympische Spelen in 2020  
10.40 

  • Ruben Maes is oprichter van Bureau &MAES en is strategisch adviseur voor bestuurders, directies en management van publieke organisaties. Hij wordt betrokken bij positioneringsvraagstukken en bij opdrachten waarbij publieke of private organisaties moeten communiceren met politici, stakeholders en media. Daarnaast is Ruben een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider van conferenties, expertmeetings en managementdagen in binnen- en buitenland. Na zijn studie politieke wetenschappen aan de Universiteit van Leiden werkte Ruben bij een onderzoeksbureau, gericht op strategische advisering bij campagnes. Tevens werkte hij voor BNR Nieuwsradio en was hij redacteur van PM Den Haag. In 2003 richtte Ruben zijn eigen bureau op onder de naam Bureau &MAES.

    Foto gemaakt door Rogier Bos
     
10.50

  • Renée Frissen is de oprichter en directeur van OpenEmbassy. OpenEmbassy zorgt dat nieuwkomers zinnig, gelijkwaardig en vlot hun weg kunnen vinden in Nederland. Dat doen ze door te bouwen aan inclusieve online en offline gemeenschappen en door het systeem om nieuwkomers heen te verbeteren met onderzoek, advies en projecten.  
11.30

  • Maartje Roelofs is als MT-lid directie Samenleving en Integratie (ministerie van SZW) mede verantwoordelijk voor het nieuwkomersbeleid. Zij is afdelingshoofd van het team dat zich beleidsmatig bezig houdt met het huidige inburgeringsbeleid én is bezig het nieuwe inburgeringsstelsel vorm te geven.    
12.00 Lunch
13.00 Deelsessies ronde I
14.15  Pauze
14.45 Deelsessies ronde II
16.00 Afsluitende netwerkborrel